WHO IS SOFANOVA?

We are so 2020

Sofaen er hjemmets samlingspunkt, det er her vi slapper af og nyder samværd med hinanden. Ja, vi mener at det er hjemmets vigtigste møbel, og netop derfor har vi valgt at fokusere 100% på sofaen.

2020 blev året hvor vi for første gang kunne byde dig velkommen ind i vores online univers på Sofanova.dk. Her har vi sat os for at udvikle landets mest komfortable sofa udvalg, med fokus på komfort og kvalitet.

Vi har udvalgt et helt unikt sortiment af skønne sofaer som vi håber at du vil elske lige så meget som os!

#LoveComfort

Hos Sofanova elsker vi komfort & det ved vi at du også gør!

“En sofa skal se godt ud når man ser på den, men vigtigst af alt, så skal man sidde godt når man sidder i den.”

Vi arbejder kontinuerligt på udviklingen af vores sortiment af sofaer med sublim komfort, og vil løbende tilføje nye modeller til vores sortiment.

#EnjoyComfortably

Sofanova

Quality Sustainability

Vores sofaer er designet til mange års brug og produceret udelukkende af materialer af høj kvalitet, vi tror på at lang holdbarhed ér bæredygtighed.

Humanly Handcrafted

Vores sofaer håndlaves og specialfremstilles til dig efter stolte traditioner af nogle af Europas dygtigste syersker og møbelpolstrer.

Fast Track

Vi forstå godt at man ikke altid kan vente på at få sin sofa specialfremstillet. Derfor har vi altid et bredt udvalg af lagerførte sofaer til hurtig levering.

Quality Delivery

Transport er en serviceydelse og vi har lagt vægt på ordet service og kan i samarbejde med nogle af de bedste fragtmænd tilbyde kvalitetslevering af din nye sofa.