Lån op til 30.000kr – Helt rente- & gebyrfrit med Anyday.

Hos Sofanova arbejder vi aktivt mod at bekæmpe bundløs gældsættelse, men vi er også klar over at det nogle gange kan være svært at finde alle pengene til drømmesofaen og tilbyder dig derfor en fair finansieringsordning uden skjulte gebyrer eller andre former for bondefangeri.

Vi har indgået et samarbejde med Anyday hvor du tilbydes at dele din betaling op I 4 rater helt rente- og gebyrfrit!

Sådan ansøger du

Vælg lige netop den sofa du drømmer om og læg den i kurven. Ved kassen får du muligheden for at vælge Anyday, det er nu en god idé at have sit NemID parat da dette skal bruges til ansøgningen.

Som et led i den aktive bekæmpelse af for tung gældsættelse kan du risikere at du først bliver tilbudt en mindre kredit end dit køb, men i samme flow bliver du også tilbudt at ansøge om en kreditforhøjelse på op til 30.000 kr. hvorefter Anyday gennemgår din økonomi, og tilbyder et lån svarende hertil.

Du betaler den første rate med det samme, det er derfor vigtigt at du har penge svarende til den første rate tilgængeligt på dit betalingskort, hvor ellers dit lån vil blive afvist.

Se vilkår her: https://www.anyday.io/terms-conditions/shopper 

Vi gør opmærksom på at Anyday udsender en standard email med en ordlyd omkring din ordre er afsendt, denne kan i nogle tilfælde virke misvisende. Vi understreger at din ordre ikke er afsendt førend du har fået besked herom fra Sofanova eller vores transportør.