FÅ RÅD TIL DRØMMESOFAEN

- Lige nu 0% i rente & 0 gebyr

Køb sofa for op til 60.000 kr. og del betalingen op

Hos Sofanova arbejder vi aktivt mod at bekæmpe bundløs gældsættelse, men vi er også klar over at det nogle gange kan være svært at finde alle pengene til drømmesofaen.

Så har du forelsket dig i et af vores produkter, hjælper vi gerne med at finansiere dit køb – og tilbyder dig derfor en fair finansieringsordning i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Hurtig og nem finansiering

Du klarer det hele fra computeren, og der er kort vej fra ansøgning, til du får svar, og herefter kan du gennemføre dit køb. Det hele bliver klaret på få minutter.

Sådan ansøger du

Vælg lige netop den sofa du drømmer om og læg den i kurven. Ved kassen får du muligheden for at vælge finansiering, det er nu en god idé at have sit NemID eller MitID klar, da dette skal bruges til ansøgningen.

Som et led i den aktive bekæmpelse af for tung gældsættelse, gennemgår Santander din økonomi og du vil i den forbindelse kunne risikere at din ansøgning bliver afvist. I disse tilfælde kan vi desværre ikke tilbyde dig kredit.

Låneeksempel 

Nedenfor ses et låneeksempel med et lånebeløb på 10.000 kr.

Prøv selv, tilføj et produkt til kurven hvor du kan se din månelige pris!

 

 

OBS: Det er vigtigt, at du deaktiverer programmer som Adblocker samt accepterer cookies/pop-ups i din internetbrowser, da Santander delbetaling ellers ikke kan viderestille dig til bl.a. SKAT.dk

Ansøgning via showroom

Skal du handle i showroomet kan du med fordel blive forhåndsgodkendt hjemmefra. Klik på knappen nedenfor, og gennemgå ansøgningen. Gør personalet i showroomet opmærksom på at du har ansøgt hjemmefra.

OBS! Dette skal kun gøres hvis du vil handle i showroomet, handler du online, kan du ansøge ved betalingen.